Hos oss finns inga biroller

Drömmer du om ett jobb som ger dig ständig utveckling – via utmanande uppdrag, kontinuerlig fortbildning, och ett prestigelöst utbyte med kompetenta kollegor som precis som du brinner för projektledning?

Värdesätter du frihet under ansvar och en ledning som förstår att livet är så mycket mer än bara hårt arbete? Har du dessutom förstått att 1+1=3 och att samverkan med andra innebär både glädje och bättre resultat? Grattis, då har du hittat helt rätt!

Erfator är en perfekt arbetsplats för dig som är ambitiös och vill ha en huvudroll i något av Stockholms alla byggprojekt. Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som ger dig alla förutsättningar att plocka fram det allra bästa ur dig. Vi har en enorm bredd i våra projekt vilket betyder att du kommer att kunna växa och utvecklas med uppgiften. Och så har vi det viktigaste av allt, våra medarbetare.

Det säger i och för sig alla andra företag också, men vi tror faktiskt att vi lyckats hitta receptet för att våra medarbetare ska stanna, trivas och utvecklas tillsammans med oss. Det stavas ARBETSGLÄDJE och några av ingredienserna är gemenskap, prestigelöshet och hjälpsamhet i en avslappnad miljö med högt i tak. Ja vi jobbar hårt, men vi har också väldigt kul tillsammans.

Therese Juthberg 2erfatorKersin GutavssonPeter JernbergKristin

Vilka är vi då?

Den frågan är lite klurig att svara på. Vi är nämligen en brokig skara individer med varierande bakgrund och intressen. Men kanske är det också just det som gör att vi trivs så bra tillsammans. Vissa saker förenar förstås, vi brinner alla för att projektleda, vi älskar att samarbeta med andra, vi säger inte nej tack till utmaningar, och vi har alla en vilja att utvecklas vidare, oavsett om det handlar om att ta sig an allt mer komplexa uppdrag eller att grotta djupt ner i energi- och hållbarhetsfrågor.

Vi har också en gemensam värdegrund som bygger på tron på individens förmåga och vilja att bidra och utvecklas. Bidrar du bara med kompetens och engagemang så hjälper vi dig att förverkliga dina ambitioner. Vart är du om fem eller tio år? Som anställd hos oss har du alla möjligheter att påverka såväl din egen situation som företaget i stort.

Vill du veta mer om vilka vi är och hur det är att arbeta med oss? Möt några av oss här >>

Det kan också vara intressant att ta del av toppresultatet på vår senaste ENPS-undersökning (där man mäter medarbetarnas engagemang och lojalitet). Läs mer om mätningen och resultatet här >>