Några kunder tycker till

Du kanske undrar hur det är att samarbeta med oss? Så här säger några av våra kunder.

 

“Det är första gången jag arbetar med Erfator men jag kan absolut rekommendera deras projektledare för andra komplexa projekt. De är kompetenta, proffsiga och enkla att samarbeta med. Dessutom har vi en bra och öppen dialog vilket är gynnsamt för båda parter.”

Niklas Skerfving, Senior Project Manager Mall of Scandinavia, Unibail-Rodamco

 

“Vi anlitar Erfator för flera projekt, både mindre projekt såsom renovering av skolor, och större, komplexa projekt som till exempel en hyresgästanpassning av lokaler mitt i Huddinge Centrum som innebär att man behöver evakuera hyresgäster. Erfator är bra att jobba med. De tar för sig, är snabba på att sätta sig in i våra styrdokument och är duktiga på att leda och organisera arbetet. De lyckas också ta sig fram bland alla kontakter och de kan kommunicera med alla inblandade på ett bra sätt vilket är en stor framgångsfaktor i den här världen. Jag kan absolut rekommendera Erfator till andra, bara vi också får ha dem kvar på Huges egna projekt.”

Per Dahlström, Projektchef, Huge Fastigheter AB

 

Egentligen är det ingen större skillnad på företagen i den här branschen, de erbjuder ungefär samma tjänster, kompetens, stödfunktioner och så vidare. Det som ändå utmärker Erfator är att de är lyhörda och tillmötesgående för förändringar i uppdraget. Projekt av den här typen är inte statiska, de skapas i förändring.

Kim Vestin, Projektchef Genomförande Mood District, AMF Fastigheter