Kom och träffa Erfator på Järvaveckan!

Kom och träffa Erfator på Järvaveckan!

Den 14-17 juni är Erfator på plats på Järvaveckan – sommarens mest spännande mötesplats för alla som arbetar med integration på arbetsmarknaden, mångfald, social hållbarhet och jämställdhet. Målsättningen är att nå ut med de karriärmöjligheter som erbjuds inom företaget och berätta om hur man som projektledare inom bygg och fastighet bidrar till att skapa framtidens samhälle.

-För oss som samhällsbyggare är Järvaveckan ett självklart forum att delta i och vi ser fram emot att locka både Järvabor och övriga besökare att intressera sig för vår bransch, säger Sofie Fjellgren, marknadskoordinator på Erfator.

I Stockholm är Erfator exempelvis med och projektleder merparten av alla skolor och förskolor som byggs, samt en mängd andra stora och små projekt inom infrastruktur, bostäder och nya stadsdelar.

-Det är svårt att komma på ett mer meningsfullt och inspirerande jobb än att få vara med och påverka huvudstadens och Sveriges utveckling, fortsätter hon. Men för att verkligen lyckas i vårt uppdrag bör projektledarna också spegla det samhälle vi lever i och vi som företag måste förstå dess utmaningar.

I utställningstältet på Spånga idrottsplats kommer besökarna att kunna anmäla sitt intresse för lediga tjänster och bli speedintervjuade på plats av företagets rekryterare. Samtidigt ges chansen att ta pulsen på både Erfators arbetsgivarerbjudande och beteendekultur.

Läs mer på: jarvaveckan.se