Vi bygger inte bara hus och vägar…

Vi skulle kunna mala på i evighet om att vi är ett prima projektledningsföretag som erbjuder kostnadseffektiva helhetslösningar för projekt inom bygg & fastighet, installation & energi och infrastruktur. Fast i ärlighetens namn finns det fler företag som erbjuder ungefär samma tjänster som vi.

Men det är klart, vi skulle kunna skryta brett om hur fantastiskt duktiga och erfarna vi är också. Bre på om vårt genuina engagemang, om hur oerhört strukturerade vi är, och då menar vi förstås utan att det rubbar vår fantastiska flexibilitet, och vilka affärsmässiga lösningar vi ser till att skapa för dig, kära kund.

Men säger det verkligen något om hur det egentligen är att jobba med oss? Nej, då är det nog bättre att du lyssnar på vad våra kunder säger. Faktum är att många av våra uppdragsgivare återkommer gång på gång och en kvalificerad gissning om anledningen till det är att de gillar både det vi gör och oss som gör det.

… vi bygger relationer också

Du behöver inte prata eller jobba särskilt länge med oss för att förstå att vi på Erfator inte bara gillar de byggtekniska delarna i vårt jobb. Vi gillar människor också. Vi älskar att interagera med alla inblandade. Att säkerställa ett optimalt samspel i varje projekt. Att lyssna lyhört på beställarens förväntningar. Att kommunicera precis det som alla inblandade behöver för att utföra sina uppgifter men inte så mycket att det förvirrar. Och förstås, att ha trevligt på jobbet tillsammans med er alla. Det är det som utmärker oss på Erfator.